Göteborg City, STF Vandrarhem

Adress: Drottninggatan 63-65, 41107 Göteborg
(visa karta)
Område:

Vandrarhem | STF Göteborg City är ett kombinerat hotell och vandrarhem, som öppnade den 28 mars 2014. Det ligger mitt på pulserande restaurang- och shoppingstråk och bara tre minuters promenad från Centralstationen.
Här bor du i enkel, två- eller fyrbäddsrum med egen dusch och toalett.

STF Göteborg City passar dig som söker ett trivsamt och centralt placerat och boende. Ett omfamnande urbant basläger i hjärtat av Göteborg. Allt från företagare, säljare och andra som reser i sitt arbete till familjer, kompisgrupper och skolklasser från både när och fjärran. För den bilburne finns parkeringsgarage vägg i vägg med anläggningen.

Både rum och sällskapsytor har höghastighets WiFi. Vi har även ett självhushållskök och du kan även köpa till och äta vår frukostbuffé.

Receptionen är bemannad dygnet runt.

Varmt välkomna till Göteborg!

Välj mellan hotell- eller vandrarhemsstandard när det gäller linne och städning.

Detta ingår om du bokar rum med vandrarhemsstandard
• Linne och handduk ingår, men du bäddar själv vid ankomst.
OBS! Det är inte tillåtet att använda eget linne eller sovsäck.
• Avresestädning ingår
• Frukost kan köpas när du bokar eller i receptionen
• Du har tillgång till vårt gästkök dygnet runt

Incheckning från 15.00. Utcheckning senast 11.00.

Jämför "Göteborg City, STF Vandrarhem" med liknande boenden

Göteborg City, STF Hotell

STF Göteborg City är ett kombinerat hotell och vandrarhem, som öppnade den 28 mars 2014. Det ligger mitt på pulserande restaurang- och shoppingstråk och bara tre minuters promenad från Centralstationen. Här bor du i enkel, två- eller fyrbäddsrum med egen dusch och toalett.

Avalon Hotel

Hotell | Avalon Hotel öppnade 2007 och är ett feng shui-certifierat hotell där inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Med sitt läge på Kungsportsplatsen ligger hotellet mitt i händelsernas centrum. 20 meter från entrén finns Saluhallen med mat från alla världens hörn.

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post är ett stort, modernt konferenshotell med fokus på personlig service och en tillmötesgående atmosfär. Den fantastiska arkitekturen i det gamla Posthuset är bevarad och förstärks av en ny och minst lika spektakulär upprustning. Med Göteborgs bästa läge, på Drottningtorget och bara några steg från centralstationen, busshållplats och spårvagn kan utrycket ”att bo mitt i smeten” inte vara mer passande än här. Kort gångavstånd till Nya & Gamla Ullevi och få hållplatser till bl.a. Liseberg. Frukost, fritt trådlöst internet, entré till gym och takpool ingår alltid i rumspriset

Karta


Kundservice

För personlig service kontakta oss gärna på:
Tel: 031-708 86 90
E-post: hotellservice@svenskamassan.se

Kundservice

För personlig service kontakta oss gärna på:
Tel: 031-708 86 90
E-post: hotellservice@svenskamassan.se